Delfinsimmare berättar!

 

Jag uppmanar! Boka en kurs för livet !

av Mayvi Höie

För c:a tio år sedan gjorde jag min första resa till Egypten / Israel. I Israel fick jag nära upplevelser med delfiner som var i semifångenskap. Första gången så nära delfiner, jag kunde inte sluta le när jag kom upp ur vattnet och trodde jag upplevt det bästa i mitt liv, men resan till Egypten blev ännu mer känslosam tillsammans med Ollin och hennes bäste vän Baddalah som jag fick det stora nöjet att simma tillsammans med.

Ollin var då gravid och jag fick den äran att ge henne en bläckfisk som hon älskade att äta gravid som hon var.

Där nere i Egypten föreslog Lotten att jag skulle följa med till Norge där det också fanns en ambassadörsdelfin och tro det eller ej, det var den Ö i Norge min familj kom ifrån.

Reste upp till Karmöy och simmade tillsammans med Flipper helt otrolig känsla han var väldigt närgången så det blev väldigt nära möte.

Tio år senare drömresan till Hawaii, försöker fortfarande smälta allt. Massor av delfiner o nära möten. Underbara valar som satte igång känslor i mig som jag inte trodde fanns.

Så tack Lotten För att du berett väg alla dessa år och gjort det möjligt för mig och många fler att få så fantastika upplevelser med både valar, delfiner och människor.

Vill du uppleva den villkorslösa kärleken uppmanar jag dig o De dina att boka en kurs med Travelinside – Det tänker jag i alla fall göra om och om igen.