Delfinsimmare berättar!


Jag mötte valar och tittade in i ögon stora som tennisbollar

av Josefine Lindvall :

En bit ut anade vi valarna. Efter en tid så närmade vi oss två valar, ett kärleks par, hannen sjöng för honan. Jag hade aldrig kunnat tro detta, att se dom men inte att få simma med dom. Jag var bönhörd, gruppen var bönhörd. Min rädsla för djupt vatten hade släppt. Jag simmade mot dem, ett oändligt djup av universums vackra varelser som väntade där nere. Ur djupet stiger valen upp, långsamt, ljudet av hannen, jag var som i trance. Jag tog tag i Mike vår guide, du behöver inte vara rädd sa han. Tiden stannade, rummet försvann, jag grät, att få vara med om detta är mitt livs största dröm. Honan steg samtidigt upp till ytan, jag såg in i valens öga, så stort att det inte går att förklara med ord, det måste upplevas. Om jag någon gång skulle möta gud och få en uppenbarelse så var det då jag mötte valarna. Efter detta möte så har mitt perspektiv ändrats av livet och en stor tacksamhet till allt levande. Tack Lotten, för en fin resa, tack alla delfiner och valar, Mia, Mike och Hawaii, Mahalo.

Jag uppmanar! Boka en kurs för livet !

av Mayvi Höie